VOEL JIJ JE SOMS ROT?

In 6 sessies weer leven in het kwadraat.

Scrol-down

Leven in het Kwadraat

Achterin de klas zat een stil meisje. Ze keek verdrietig. Ik ging naast haar zitten. Ik vroeg haar waarom ze zo achter liep met haar huiswerk. Haar ouders gingen uit elkaar en ze voelde zich vaak down. ‘Het hoeft allemaal niet meer zo van mij juf’, zei ze...

Lees verder

Ze deed me denken aan toen ik zelf 14 jaar was. Net verhuisd vanuit het buitenland en kwam in 3VWO terecht. Ik voelde me vervreemd en eenzaam op de lokale school. Misschien was ik wel niet leuk genoeg, misschien was ik wel raar. Ik deed mij anders voor dan ik mij voelde. Thuis kon ik er niet over praten en een psycholoog wilde ik op dat moment niet. Ik had toen iemand nodig die naar me wilde luisteren op een toegankelijke en fijne manier. Niet mijn juf, niet een goede vriendin en niet mijn ouders. Iemand die me met mijn nare gevoelens kon helpen.

Zodat ik kon leven hoe ik toen had willen leven.

Ik geloof dat jongeren het meeste ondersteuning voelen van ervaringsdeskundigen, gewone mensen die zelf ook moeilijke dingen hebben meegemaakt. Want voor vertrouwen is de juiste gesprekspartner, juiste plek en juiste handeling nodig.

Na jaren zelfontwikkeling, ervaring, opleidingen en veel gesprekken met jongeren ben ik nu de persoon die ik toen nodig had. Geen psychologenbank. Geen labels. Geen zweefpraat. Daarom ben ik als persoonlijk ontwikkelingscoach Leven in het Kwadraat begonnen.

Lees minder

Elise is een fijne, betrouwbare coach met een heldere aanpak, waar je kind zich snel bij op zijn gemak zal voelen.

If you are looking for some awesome, knowledgeable people to work with, these are the guys I highly recommend. Their friendliness and result-driven approach is what I love about them.

John Doe

Designation

Spelenderwijs kijken wat er speelt

Met de 1+1 methode kijken we spelenderwijs naar wat er speelt. We komen met leuke en makkelijke activiteiten tot de kern van het rotgevoel. We halen de zware lading van het onderwerp weg waardoor er ruimte vrijkomt om te ontdekken.

Spelen

Door activiteit kom je
sneller los.

Vertrouwen

Vanuit erkenning en gelijkwaardigheid.

Humor

Er is ook genoeg ruimte
om te lachen.

What's next?

Je erkent je rotgevoelens (stap 1), en je wilt graag hulp. Wat gaan we doen?

Kennismaken

Met een kopje koffie, thee of limo maken we kennis en kijken we of er een klik zit. Vrijblijvend, bij mij in de praktijk.

Leven² traject

Als de klik er is, starten we met het leven² traject. Zes sessies van 1,5 uur, waarbij we spelenderwijs gaan kijken wat er speelt.

1+1 = 1²

Moeilijke dingen bespreekbaar maken met makkelijke activiteiten. Al wandelend kijken we naar de beren op je weg, al kokend kijken naar de keuzes die je maakt. Onze playground en jouw verhaal. 1+1 wordt tot de macht 2. In zes aparte sessies:

BOOM

1. Boswandeling

Veiligheid

In de buitenlucht kijken we naar moeilijke gebeurtenissen.

MENS

2. Popstelling

Relaties

Met poppetjes onderzoeken we de mate waarin jij je erkend voelt door jouw omgeving.

KOFFIE

3. Choco date

 Gedrag

In een informele setting ontdekken we jouw patronen.

KOKEN

4. Koken

Grenzen stellen

Terwijl we pizza’s bakken herkennen we jouw mate van autonomie.

MUZIEK

5. Muziek

Verlangens

Samen een playlist maken en luisteren naar de dingen die je blij maken.

GAME

6. Gamen

Houvast

Met een potje Mariokart of een bordspel krijgen we grip op jouw volgende level.

DE PLUSSEN²

Inzicht in je gedachten, gevoel en gedrag

Echt gehoord worden

Er wordt sowieso gelachen

Leuke activiteiten doen terwijl we praten

Leren leven hoe je wilt leven

Niet saai tegenover elkaar zitten

Geen zweverig gedoe

Geen huiswerkbegeleiding

Scrol-down

Een cadeautje² voor jou

Laat je e-mailadres achter en dan stuur ik je elk kwartaal een updated playlist van liedjes waar ik blij van word.

Lees hier mijn privacyverklaring.

PLAYLIST
elisedepise

Ik ben Elise

Ik ben Elise en als persoonlijk ontwikkelingscoach ondersteun ik mensen (16-88 jaar) die niet lekker in hun vel zitten zodat ze vrij zijn om het leven te leiden wat ze willen leven.

Lees verder

Op mijn 11e en 14-jarige leeftijd ben ik verhuisd, naar het buitenland en weer terug. Tijdens deze "cruciale" jaren had ik geen stabiele sociale basis, voelde ik me anders dan de rest en wilde ik dat iedereen mij aardig vond. Ik hoorde er niet bij voor mijn gevoel. Ik zat niet goed in mijn vel en heb me heel erg naar gevoeld. Ik kon hier toen niet goed over praten. Thuis had ik niet geleerd om te praten over negatieve emoties. Ik ontwikkelde een laag zelfbeeld en zat in een negatieve spiraal. Op mijn zestiende moest ik naar een psycholoog, maar dat wilde ik eigenlijk niet. Ik wilde het zelf oplossen en voelde me niet begrepen.

Na jaren zelfontwikkeling, ervaring en opleidingen ben ik nu de persoon die ík toen nodig had. Iemand die echt naar je luistert en je kan bevrijden van negatieve gedachtepatronen. Een jongerencoach die je kan helpen begrijpen waarom je je zo voelt. Jou handvatten kan geven hoe je verder kan. Niet zwaarmoedig of zweverig maar op een toegankelijke en persoonlijke manier, met een beetje humor.

Lees minder

Scrol-down

VOEL JIJ JE SOMS ROT?

In 6 sessies weer leven in het kwadraat.